TYC

Triple Yell Consultancy (TYC) adviseert en begeleidt nationale en internationale organisaties in grote verander- en verbetertrajecten.

TYC is opgericht in 2009 door Matthijs Groen en adviseert bedrijven op het gebied van:

Sales process evaluation: analyse en advisering van de complete sales procesketen, van sales-voorbereiding tot en met klantenservice / facturatie en inning. In deze trajecten analyseert TYC de complete organisatie en bedrijfsvoering, in relatie tot het salesproces. Voornaamste focus voor TYC in deze projecten zijn communicatie, samenwerking, transparantie en wederzijds begrip.

Post-merger analyse: ondersteuning en advisering bij afsplitsen of samenvoegen van organisaties, op het gebied van optimalisatie, efficiëntie, cultuur en ontwikkeling.

Business Improvement: overall analyse van de organisatie en haar processen, het adviseren van verbeteringen en veranderingen voor een verhoging van de efficiëntie, verlaging van de kosten en een verbeterd inzicht in de processen.

TYC gelooft in werkbare en implementeerbare oplossingen. Dit vormt de basis in het bepalen van de aanpak en model. TYC hanteert daarom geen standaardmodel, maar selecteert deze op basis van de organisatiestructuur en de strategie van de organisatie.

TYC heeft de eigen methode REFLECTION© ontwikkeld, waarmee een helder en objectief beeld wordt gepresenteerd van de organisatie. Dit model is ontwikkeld op basis van de ervaringen en analyses van de afgelopen jaren. Het model is gebaseerd op een aantal generieke kenmerken die in nagenoeg alle (grote/middelgrote) bedrijven voorkomen:

Een bedrijf heeft verborgen kosten;

Management en medewerkers hebben een onvolledig overzicht van de organisatie en haar processen;

Afstemming en beheersing van processen tussen medewerkers en afdelingen is onvoldoende en vaak zelfs afwezig;

Betrokkenheid en commitment van medewerkers aan de organisatie, de visie en haar doelen, mist, door top-down communicatie en gebrek aan transparantie.

 

 
LinkedIn