Over ons

Triple Yell Consultancy is in 2009 opgericht. In de afgelopen jaren is dit zeer succesvol gebleken. Zo succesvol, dat in 2015 is besloten tot de oprichting van een tweede Triple Yell onderdeel, namelijk Triple Yell Management.

Simone Roesink

Simone is een allround professional met uitgebreide management-ervaring in (commercieel) hoger onderwijs, zowel strategisch als inhoudelijk. Eerst in diverse zeer uiteenlopende functies bij Nyenrode Business Universiteit, daarna als Associate Dean bij de private take van de Haagse Hogeschool. Terugkerende thema in al mijn rollen bleek steeds de de positionering te zijn en de daarbij behorende organisatie- en cultuurveranderingen.

Hieruit is haar interesse en expertise gegroeid voor veranderingsprocessen en de peilers die ten grondslag liggen aan een succesvolle verandering. Voor Simone begint de verandering bij de werknemer. Transparantie, vertrouwen, betrokkenheid, aanspreken op gedrag, feedback en autonomie zijn daarbij cruciaal. Zaken die bijdragen aan gelukkige werknemers. Gelukkige mensen maken een organisatie succesvol want gelukkige werknemers zorgen voor gelukkige klanten.

“Steeds meer bedrijven snappen dat mensen alleen goed functioneren als ze lekker in hun vel zitten.
Als ze zelf controle over zaken hebben, iets kunnen bereiken en kunnen bijdragen aan een hoger doel”.
Jenn Lim, CEO en Chief Happiness van het snelst groeiende adviesbureau Delivering Happiness (DH).

Simone is zeer analytisch, een creatief denker en een sterke verbinder. Zij weet de behoeftes van verschillende partijen te op een soepele wijze te verenigen maar gelooft niet in polderen. Zij heeft oog voor detail maar zal nooit het grotere doel uit het oog verliezen. Ze houdt van denken in mogelijkheden en kansen, van denken ‘inside the box’. Kernwoorden hierbij zijn betrokkenheid, creativiteit en verantwoordelijkheid.

"Ik adviseer graag bij verandertrajecten. Dit kan zijn bij algehele organisatie- of afdelingsverandertrajecten zowel inhoudelijk als strategisch maar ook op specifieke trajecten onder andere op het gebied van (her-)positionering, (her-)ontwikkeling van curricula, internationalisering, marketing en accountmanagement.

Van belang is dat niets op zichzelf staat en dat iedereen deel is van een groter geheel. En dat het welslagen van een verandering dan ook gedragen moet worden door iedereen die er bij betrokken is. Ik kies er dan ook altijd voor om eerst het gesprek aan gaan, met het management maar vooral ook met de medewerkers. Te vaak worden organisaties nog ‘top-down’ bestuurd en wordt te makkelijk voorbij gegaan aan de inzet en bijdrage van de belangrijkste bron van succes: de medewerkers. Betrokkenheid van iedereen is volgens mij de sleutel voor een succesvolle organisatie."

"Once employees feel challenged, invigorated and productive,
their efforts will naturally translate into profit and growth for the organisations."
Ricardo Semler

 

Klik hier voor meer informatie over Simone op LinkedIn.

 

Matthijs Groen

Matthijs is een allround professional met uitgebreide ervaring in uiteenlopende verandertrajecten bij grote en middelgrote bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft meerdere projecten geleid en diverse (interim)management functies bekleed in Nederland en Scandinavië.

Gedurende zijn jarenlange ervaring is hij ervan overtuigd geraakt dat het belangrijk is om alle mensen binnen een organisatie actief te betrekken bij de bedrijfsvoering. In grote projecten en veranderingstrajecten is dit zelfs een noodzaak.

Matthijs gelooft dat verandering het meest effectief is en beklijft, als deze gedragen wordt door alle medewerkers en er sprake is van wederzijds vertrouwen en transparantie.

Matthijs is zeer analytisch, doorziet snel complexe situaties en kan deze vertalen naar heldere en inzichtelijke oplossingen. Deze oplossingen komen tot stand na uitgebreide gesprekken met alle betrokkenen. Hij bezit het vermogen om op een ontspannen manier contact te maken op elk niveau, zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen. Hij zal zorgen voor rust en vertrouwen in hectische en dynamische omgevingen.

Vragen? Neem contact op. Tel: 0653784114 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Klik hier voor meer informatie over Matthijs op LinkedIn.

 

 
LinkedIn